Pakao Danija Alvesa u zatvoru: Supruga objavila razvod i sve javno objavila

0
Radiosarajevo.ba
Pakao Danija Alvesa u zatvoru: Supruga objavila razvod i sve javno objavila
Foto: Instagram / Dani Alves i Joana Sainz iz sretnih dana

Dani Alves i dalje se nalazi u zatvoru u Barceloni, pošto ga je 23-godišnja djevojka optužila za silovanje, a već teške dane dodatno mu je zagorčala sada i supruga koja mu je saopštila razvod braka, i to javno.

Bivšem asu Barcelone prije nešto manje od mjesec dana je odbijena žalba da bude pušten na slobodu uz kauciju do početka suđenja za seksualni napad, pa je tako Brazilac ostao iza rešetaka do daljnjeg.

Akter minulog Mundijala u Kataru optužen je da je u noći 30. decembra silovao jednu djevojku u toaletu diskoteke. Zatim, 20. januara ove godine određen mu je pritvor.

Pogledajte fotografije: Timovi za spašavanje u potrazi za Dankom (2), oglasio se MUP Srbije

Pogledajte fotografije: Timovi za spašavanje u potrazi za Dankom (2), oglasio se MUP Srbije

Sada, poslije svega, ostao je i bez supruge Joane Sainz koja je na svom Instagramu objavila da se i zvanično razvela od dugogodišnjeg reprezentativca Brazila. Nakon što je sa profila uklonila sve zajedničke fotografije, manekenka je sada objavila sliku sveske u kojoj je ispisala svašta nešto povodom ovog slučaja.

"Osjećaj napuštenosti i samoće ošamario me je opet pred vratima. Hiljade neodgovorenih pitanja "zašto?". Izabrala sam za životnog partnera osobu koja je u mojim očima bila savršena. Uvijek je bio tu kada mi je bio najviše potreban. Uvijek me je podržavao u svemu, uvijek me je hrabrio da napredujem, uvijek ljubazan, pažljiv... Teško mi je da prihvatim da me ta osoba može rastaviti na hiljadu dijelova", napisala je Joana.

Manekenka je istakla i to da je i dalje uz Danija, samo ne na način kao do sada:

"Mislim da će mi trebati godine života da iz glave izbacim način na koji me je gledao, na taj način kao da sam najnevjerovatnija stvar na svijetu. Nevjerovatna sam jer sam vrijedna, nezavisna, pametna, brižna, puna ljubavi, zabavna, vjerna i što sam čovjek. Toliko sam čovjek da sam, uprkos patnji koju mi je nanio, još tu pored njega. Još uvijek sam i bit ću, ali na drugačiji način. Volim ga i uvijek ću ga voljeti. Ali mnogo više volim, poštujem i cijenim sebe. Opraštanje olakšava, tako da čuvam magiju i zatvaram ovu fazu svog života koja je počela 18.5.15", napisala je Joana Sainz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije