Ovo je supruga Luke Modrića: Upoznali su se preko telefona, imali su dva vjenčanja

2
Radiosarajevo.ba
Ovo je supruga Luke Modrića: Upoznali su se preko telefona, imali su dva vjenčanja
Foto: Facebook / Luka i Vanja Modrić

Hrvatski reprezentativac i kapiten Luka Modrić (37) u srijedu 1. juna zabio posljednji, četvrti gol za Hrvatsku u polufinalu Lige Nacija te nam tako dodatno osigurao prolaz u finale. Uz podršku brojnih navijača na stadionu u Nizozemskoj, Luka je najveću podršku imao od svoje supruge Vanje Modrić (40). 

Luka i Vanja jedan su od parova uz koje se nikada nije vezao nikakav skandal niti afera. Njihova je ljubav započela sasvim slučajno, a u braku su već 13 godina.

Vanja i Luka upoznali su se dok je Vanja radila u jednoj agenciji, a sve je počelo telefonskim razgovorom koji je trajao čak tri sata. Vezu su započeli 2006. godine, a četiri godine nakon su se vjenčali u matičnom uredu.

Macron potvrdio mogućnost slanja francuskih trupa u Ukrajinu

Macron potvrdio mogućnost slanja francuskih trupa u Ukrajinu

Na ceremoniju i slavlje pozvali su samo najužu porodicu s kojom su se veselili u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Vanja za ovu prigodu nije nosila klasičnu vjenčanicu nego se odlučila za elegantnu haljinicu, koja je tada naglasila njen trudnički trbuščić.

Samo mjesec dana nakon je rodila prvo dijete, sina Ivana. U to vrijeme je Luka potpisao za Real Madrid pa se cijela porodica preselila u Španiju. 

Godinu dana nakon su organizirali i crkveno vjenčanje. Proslava je bila organizovana u hotelu Westin u Zagrebu, a sala je bila rezervisana za 300 ljudi.

Među njima su se našli Slaven Bilić, Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa. Uz to je na svadbi pjevao i Halid Bešlić kojeg je Modrić rezervisao dvije godine prije druge ceremonije.

Par je dobio drugo dijete, kćer Emu, godinu dana nakon vjenčanja, a 2017. godine su dobili i kćer Sofiu, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije