Srušio Francuze: Ovo je najbolji dokaz koliko je Haris Seferović u duši Bosanac

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ovejarasoidaR

Ma dajte, svaka čast njemu i neka mu je sretno ali da je baš toliki Bosanac igrao bi za repku. Kada bolje razmislim možda je ovako i bolje jer Džeko maneken je igrao ali kao da nije, isto važi i za par ostalih.

BiH

Ne treba biti kritican previse prema momku. Svako ganja licni uspjeh. On je tamo rodjen i tamo igra.

Mostar

Nije Bosanac nego muslimančina

Guest

Dodick je veći bosanac

Fhg

Svaka mu cast, odlican uzor omladino .... Volite bosnu Al iz Svice, ovdje ako niste babini sljakat ce te za 6 stoja .

Pogani

Nije Bosanac nego muslimančina ka Mostar Nisi ti Bosanac nisi ti bosansko govedo, nisi ti ni hrvat dapace. Ti si identitarsko kristofasisticko spitarsko smece kojem je Strosmajer hrvatsvo prodao kroz katolicanstvo.

/ Najnovije