Ovakav poklon još niste vidjeli: Evo šta je stiglo na kućnu adresu Luke Modrića

0
Radiosarajevo.ba
Ovakav poklon još niste vidjeli: Evo šta je stiglo na kućnu adresu Luke Modrića
Foto: Facebook / Luka Modrić

Jedan od najboljih nogometaša iz Hrvatske, Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu za Real na gostovanju kod Brage gdje se slavili sa 2:1, a kao nagradu za dobru partiju stigao je i prigodan poklon za talentovanog nogometaša.

Kompanija koja se bavi izradom personalizovanih mobitela koristeći luksuzne materijale odlučila je iznenaditi Luku na veoma poseban način, a na njegovu kućnu adresu je stigao mobitel, i to ne bilo kakav. Riječ je o modelu Iphone 15, koji ima Lukine inicijale, broj deset i logo kluba za koji igra. 

Ranije su pozlaćenim mobitelima iznenadili druge svjetske nogometne zvijezde poput Lionela Messija, Kyliana Mbappea, Neymara, Viniciusa, Kevina De Bruynea, Jacka Grealisha i mnoge druge.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Ukoliko ste i vi ljubitelj ovakve tehnologije, za taj ćete luksuz bi morali izdvojiti od 3.500 eura (7.000 maraka). 

Također, i Lionel Messi je na isti način odlučio počastiti saigrače iz reprezentacije nakon osvajanja Mundijala u Kataru pozlaćenim telefonima što ga je koštalo više od 200.000 eura (391.487,82 maraka), ali s obzirom na novac koji zarađuje, to Messiju nije predstavljalo nikakav problem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije