Amar Osim nakon utakmice na Grbavici: Evo šta je izjavio

2
Radiosarajevo.ba
Amar Osim nakon utakmice na Grbavici: Evo šta je izjavio
FOTO: Radiosarajevo.ba / Amar Osim / Arhiv

Željezničar je nastavio sa nizom utakmica bez pobjede, a Plavi su danas u okviru 25. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine u veoma uzbudljivoj završnici remizirali protiv Mladosti na Grbavici rezultatom 4:4.

Klub sa Grbavice uspio je u sudijskoj nadoknadi nadoknaditi dva gola zaostatka i na kraju spasiti se poraza te doći do boda, piše Scsport.ba.

“U utakmici u kojoj smo 80 posto vremena proveli na njihovoj polovini i u šesnaestercu, na kraju smo izvlačili bod, koji je zaslužen. Imali smo puno više šansi, a i gubili smo 2:4. Nevjerovatno je da daš četiri gola i ne pobijediš, nakon velikog broja utakmica u kojima nismo dali gol”, rekao je Amar Osim, te je dodao:

“U prvih nekoliko kola, iako nismo ostvarivali pobjede, nismo pokazivali ovakve znakove slabosti. Nismo tu odigrali kako treba. Prema naprijed smo bili efikasni, iako smo promašili sedam, osam šansi. Mislili smo da nas ništa ne može iznenaditi i desi se ova utakmica koja je neobjašnjiva. Ne znam kako drugačije d kažem”.

Trener Željezničara zadovoljan je pristupom igrača, koji su se uspjeli vratiti nakon velikog zaostatka.

“Zadovoljni smo pristupom. Nakon šokantnih golova, vratili smo se. Imali dominaciju. Imali smo nekoliko dobrih šansi početkom drugog poluvremena. Ovo je utakmica koja spada u red onih koje je teško analizirati”, istakao je Osim.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije