Legendarni Nikić nasmijao sve: Klade se da ću prije dobiti koronu, nego utakmicu

1
Radiosarajevo.ba
Legendarni Nikić nasmijao sve: Klade se da ću prije dobiti koronu, nego utakmicu
Print Screen / Urnebesno gostovanje, smijeh do suza

Trenutni trener Bratstva iz Gračanice, legendarni Nikola Nikić jutros je u Novom danu na N1 komentarisao aktuelnu situaciju u svijetu fudbala, pandemiju, te komentarisao nastupe bh. nogometaša u svijetu.

Istakao je kako BiH ima fenomenalne fudbalere, ali nemamo mentalitet ustrajnosti. 

Između ostalog, prisjetio se doba kada je trenirao Edina Džeku.

“Momak je bio ekstremno mršav, a visok. Vidio sam na njemu Željinu školu. Bio je centarfor, a vidio sam da mi bježi lijevo. Vidio sam da ima vrhunsku tehniku, ali da se izvlači na lijevo. To možete vidjeti i danas nekada, kako se pomjera na lijevu stranu kada primi loptu”, priča Nikić.

Ističe da prati dešavanja oko pandemije, ali se ne opterećuje, čeka da se vakciniše.

"Prijavio sam se za ove vakcine u Modriču, ali još me nešta ne zovu, kažu nestala ova Sputnjik treba da dođe, ima ova AstraZenica. Kažu Sputnjik kad primiš odma letiš ko ptičica, a kaže mi žena da primim ovu AstraZenicu. Ko biva ko mali sam pao na glavu, a slomio ruku, kod mene sve naopako, tako da mi neće ništa bit...", priča Nikić kroz smijeh i ističe da se priča kako će "prije dobit koronu, nego nekog pobijedit na utakmici". 

Voditeljica ga je ispravila i pitala mislite vakcinu AstraZeneka, a ne AstraZenica, na šta se on nasmijao i nastavio u svom stilu.

Naglasio je kako mu trenutna situacija odgovora, kad zatvore Modriču, zbog epidemioloških mjera, on ide u Gradačac. 

"Sreća pa me nisu pozvali za Sarajevo, prije bi korona nestala, nego što bih ja stigo, kako vozim", priča legendarni Nikić. 

Nikola Nikić je u svom stilu kroz smijeh, po kojem je specifičan, komentarisao brojne teme, a njegovo gostovanje pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije