Osim o duelu sa Veležom: Jako lijepo vrijeme i jako negledljiva utakmica

2
Radiosarajevo.ba
Osim o duelu sa Veležom: Jako lijepo vrijeme i jako negledljiva utakmica
Foto: Admir Kuburović / Radiosarajevo.ba / Amar Osim

Željezničar i Velež odigrali su pripremnu utakmicu bez pogodaka u Čitluku, a trener Plavih Amar Osim istakao je da je susret bio veoma negledljiv.

Osim ističe da je ovakav ishod utakmice i logičan, s obzirom da su se ekipe čuvale, ali su pokazale želju da ne izgube, piše SportCentar.

“Jako lijepo vrijeme i jako negledljiva utakmica. Realno. Malo je to i logično, jer se Velež i mi čuvamo. Mi smo deset dana u blatu, bukvalno do koljena. Danas prvi put nakon toga igramo na terenu koji je normalan. Velež je mekši od nas i svježiji, definitivno. Oni se čuvaju, jer idu na put prekosutra. Tako da, niko nije htio nešto pretjerano da se izlaže”, rekao je Osim, a potom se dotakao i navijača, koji su se okupili iza ograde kako bi podržali Velež:

Rezultat je u skladu s načinom na koji su obje ekipe odigrale. Sreća što nije bilo više gledalaca, jer nisu imali šta vidjeti. Obje ekipe su pokazale želju da ne izgube”.

Amar Osim - undefined

Foto: Admir Kuburović / Radiosarajevo.ba: Amar Osim

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije