Osiguran prijenos: Evo gdje možete gledati meč Konferencijske lige između Aktobea i Sarajeva

0
Radiosarajevo.ba
Osiguran prijenos: Evo gdje možete gledati meč Konferencijske lige između Aktobea i Sarajeva
Foto: FK Sarajevo / Igrači FK Sarajevo na Koblandy Batyr stadionu

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak, 11. jula, gostuju kazahstanskom Aktobeu u prvoj utakmici prvog pretkola Konferencijske lige.

Meč se igra od 17 sati na Koblandy Batyr stadionu uz direktan TV prijenos na MY TV.

Prije utakmice, od 16:15 minuta, moći ćete gledati specijalnu uvodnu emisiju koja se emituje sa stadiona Koševo, u kojoj će gostovati bivši fudbaleri Sarajeva.

Balkanci u Švicarskoj htjeli opljačkati zlataru u stilu 'Pink Pantera', a onda se tukli s policijom

Balkanci u Švicarskoj htjeli opljačkati zlataru u stilu 'Pink Pantera', a onda se tukli s policijom

Susret možete pratiti i u tekstualnom prijenosu na portalu Radiosarajevo.ba.

Trener Sarajeva Zoran Zekić je u najavi utakmice izjavio da se radi o ekipi koja ima sistem i igra utakmice u odličnoj atmosferi.

Ekipa je stigla na Koblandy Batyr stadion gdje će se sutra od 17:00 odigrati susret prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu ⚽️

Posted by FK Sarajevo on Wednesday, July 10, 2024

"Gledali smo igre Aktobea, posebno posljednju protiv Spartaka. Imaju sistem i zbog toga se moraju pripremiti za utakmicu. Tu je jedan od mojih bivših igrača Mateo Barač. Moramo biti pažljivi u taktici. Stadion je pravo kompaktan, pravi fudbalski i sviđa mi se. Vidjeli smo atmosferu i koliko ljudi ovdje vole fudbal, a ja se nadam da će to dodatno motivisati moje igrače", rekao je Zekić.

Hrvatski stručnjak otkrio je kako će Adalberto Penaranda najvjerovatnije potražiti novi klub te da u konkurenciji neće biti povrijeđenih Renana Oliveire i Muhameda Buljubašića.

Za današnji meč konkurisat će Miomir Ðuričković, Marko Matanović, Lovre Rogić, Vinko Soldo, Emil Rockov, Filip Jović, Mirza Mustafić, Francis Kyeremeh, Hamza Čataković, Elvir Duraković, Giorgi Guliashvili, Muamer Hamzić, Nemanja, Anđušić, Bruno Unušić, Eldar Mehmedović, Edin Julardžija, Vladan Bubanja, Amar Beganović, Nermin Mujkić, Nidal Čelik, Andreja Ristić, Elnes Alajmović i Aleksandar Đorđević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije