Ona zna najbolje: Majka "slučajno" otkrila gdje Ronaldo nastavlja karijeru

Radiosarajevo.ba
Ona zna najbolje: Majka "slučajno" otkrila gdje Ronaldo nastavlja karijeru
Foto: Profimedia / Dolores Aveiro i Ronaldo
Cristiano Ronaldo uvijek je izuzetno poštovao mišljenje i odluke svoje majke Dolores Aveiro. Zbog nje je čak i ostavio manekenku Irinu Shayk koja - pretpostavlja se - nije pokazala dovoljno poštovanja prema njoj.

Situacija u Madridu izuzetno je napeta i neizvjesna. Cristiano Ronaldo je nakon osvajanja treće Lige prvaka u nizu u potpunosti zakuhao situaciju i indirektno najavio odlazak iz Reala!

U klubu su svi iznenađeni njegovom reakcijom, no za sada - šute. Konkretnih reakcija čelnika Real Madrida nema, ali su zato u PSG-u odmah krenuli u akciju i započeli prikupljati novac za transfer...

Čini se kako je Ronaldo odlučan u namjeri da ode iz Madrida, a planove najboljeg svjetskog nogometaša - namjerno ili slučajno - otkrila je njegova majka Dolores Aveiro.

Da pojasnimo, gospođa Dolores ima ogroman utjecaj na svog sina, Cristiano Ronaldo uvijek je izuzetno poštovao njezino mišljenje i odluke. Zbog nje je čak i ostavio manekenku Irinu Shayk koja svojedobno nije pokazala dovoljno poštovanja prema njoj.

"Volim Pariz, dolazim tamo s vremena na vrijeme, a posljednji put sam bila kada je moj sin osvojio Zlatnu loptu", kazala je Dolores Aveiro u razgovoru za portugalske medije i dodala:

"Ali iskreno, voljela bih da se vrati u Manchester United!"

Znakovito?

Naravno, mama zna najbolje, samo je pitanje koliko je istine u njezinim izjavama, a koliko su to samo njezine želje. Da ima utjecaja na Cristiana, naravno, ali baš toliko da će mu određivati u koju će ekipu...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije