Pokrenuta istraga nakon što je Telemach iz ponude izbacio Arena Sport kanale

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja

Šta je gore zlo; nemati Arenu ili biti korisnik Moja tv?

Ka

Oni moraju kontaktirati i usaglasiti se sa korisnicima. 90% ljudi neće uraditi ništa po ovom i oni računaju na to. Telemachu ne zamjeram ništa lopovi ko lopovi, ako prođe dobro je jer neće biti sankcionisani. A RAK je DUŽAN da ih natjera da pojedinačnog korisnika kontaktiraju i uslužega za svoja prava. Fuj kakvi ste postali, zovu vas pijačari, vrijeđate ljude, vrijedan narod. Vi ste šljam sastrugani al vam se može. Samo RAK mora odregovati. A ko produži nakon isteka ugovra pa da ne znam kakva je konkurencija onda....zapitajmo se kakvog smo mentalitea podanickog.

TPC

Telemach su prevaranti. Prošle godine su kupili Tele2 ovdje u Hrvatskoj i već prvi potezi su uništavali sve što je dobro u mreži. Čista pohlepa. Detaljnije možete pročitati u ovom članku: https://mob.hr/kako-nas-operateri-tretiraju-kao-mlade-majmune-2-dio-tele2-poceo-smanjivati-bezbroj-gigabajta/ Još nisam prebolio Tele2, njihova usluga tkz. pokućnog interneta je uvjerljivo bila najbolja u RH. Zamislite vaš omiljen restoran, pekaru, ćevapdžnicu. Sad zamislite da samo najednom primjetite da su porcije redom pet puta manje. Da hrana više nije tako ukusna. Onda saznate da je taj lokal kupio neki "igrač" i da je bez najave sve upropastio. Naravno da bi se razočarali i više se ne bi vratili. A ovo s Tele2 i Arenasport kanalima je neusporedivo gore jer se radi o ugovoru. Ugovorima je zajamčena ta usluga. Ne znam kakva je situacija u BIH ali vjerujem da će u RH Telemach brzo ostajati bez korisnika pa će se onda ti veliki biznismeni čuditi "zašto". Zašto im je investicija propala? Svi vide gdje ovo ide, samo oni ne. Ova sad vijest me je 100% uvjerila da se klonim svega što je imalo povezano sa Telemachom. Razmišljao sam o Total TV-u....više ne razmišljam!

Ja

Samo bolesni idioti mogu platit 50 km pretplatu za one bolesne kanale od ove firme.repriziraju 20 godina jedno te isto.budala i ovaca za sisanje ce uvjek biti.

Mirko

Mtel je izbacio sport klub, i šta radite na tome?

/ Najnovije