Ole vs. Klopp: Potpuno različita mišljenja

0
Radiosarajevo.ba
Ole vs. Klopp: Potpuno različita mišljenja
Foto: EPA-EFE / Ole Gunnar Solskjaer i Jurgen Klopp

Nogometaši Manchester Uniteda i Liverpoola u nedjelju 24. januara od 18 sati igraju meč pete runde FA kupa.

Dva tima su se nedavno sastali u prvenstvu, nije bilo golova. Remi je bio dovoljan Unitedu da zadrži prvo mjesto na tabeli

Jurgen Klopp je poslije te utakmice rekao kako se Manchester branio, što je ocjena koja se nije dopala menadžeru "Crvenih đavola", Oleu Gunnaru Solskjaeru.

"Branili smo se? Pa napadali smo ih svaki put kad smo imali loptu, čak i previše. Gubili smo loptu olako, kao da smo žurili da akcijama. Ne razumijem to razmišljanje da ih nismo napadali. Stvar je da smo gubili loptu. To je kvalitet koji imamo, ali moramo bolje organizovati akcije. Pokušali smo da ih pritisnemo visoko. Nije lako, igrali su dobro. Nismo išli tamo da se postavimo duboko na našu polovinu i tako ih izazovemo da nas napadnu. Oni imaju pet veznih igrača plus golmana koji je dobar sa loptom. Kad bolje pogledam, bio je to dobar meč, igrali smo protiv vrhunskog tima Liverpula", izjavio je Solskjaer. 

Ritam mečeva je ubrzan, igra se svaka tri dana i on je najavio da će biti promjena u sastavu u odnosu na onaj koji je pobijedio Fulham u Londonu.

Prema ponudi kladionice MOZZART oba tima imaju podjednake šanse za pobjedu. Kvota za trijumf i Manchestera i Liverpoola je 2,70, a na remi 3,15.

Inače, kompletnu ponudu kladionice MOZZART pogledajte na OVOM LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije