Ognjen Vranješ poslao sramotnu poruku nakon meča AEK - Dinamo Zagreb

7
Radiosarajevo.ba
Ognjen Vranješ poslao sramotnu poruku nakon meča AEK - Dinamo Zagreb
Foto: Facebook / Ognjen Vranješ

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ ponovo je podigao dosta bure u javnosti, a ovaj put je u fokusu njegova objava na društvenim mrežama nakon što je AEK eliminisao Dinamo Zagreb iz Lige prvaka. 

U fantastičnom meču na stadionu Agia Sophia, Dinamo Zagreb je imao 2:0 u regularnom toku, čime bi prošao u playoff Lige prvaka. 

Onda su u sudijskoj nadoknadi primili pogodak, koji bi utakmicu vodio u produžetke (u prvom meču je rezultat glasio 1:0 za AEK). Onda je nastupio šok - u 98. minuti, Dinamo pravi prekršaj u svom šesnaestercu, a penal koristi bivši igrač zagrebačkog kluba Domagoj Vida, te šalje AEK dalje. 

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Svoju reakciju na ovaj meč imao je i Ognjen Vranješ, ali je ona opet šokirala javnost. On je na svom Instagram Storyju postavio sliku dukserice navijača AEK-a, uz poruku: "Siluj." Inače, treba spomenuti da je Vranješ igrao za AEK u dva navrata. 

Naravno, ovo nije ništa novo za Vranješa. Poznati su njegovi mnogobrojni skandali van fudbalskog terena, poput tetovaže bh. entiteta Republika Srpska, zatim cijele drame sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom, a treba spomenuti i da je nakon tragične smrti navijača tokom huliganskih sukoba u Atini prethodne sedmice dolijevao ulje na vatru svojim objavama. 

Poruka Ognjena Vranješa nakon meča AEK - Dinamo Zagreb
Foto: Screenshot: Poruka Ognjena Vranješa nakon meča AEK - Dinamo Zagreb

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije