Ognjen Vranješ dolio ulje na vatru objavom nakon krvavih navijačkih obračuna u Atini

1
Radiosarajevo.ba
Ognjen Vranješ dolio ulje na vatru objavom nakon krvavih navijačkih obračuna u Atini
Foto: Facebook / Ognjen Vranješ

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ, stao je na stranu grčkih navijača nakon krvavih sukoba u Atini u kojima je jedan od navijača grčke ekipe tragično izgubio život.

Huligani koji se predstavljaju kao navijači Dinama su izazvali krvave nerede u Atini u kojima je ubijen 29-godišnji navijač AEK-a. Utakmica je odgođena, a UEFA se još mora oglasiti o kaznama za oba kluba.

O svemu se pak, prije UEFA-e, oglasio bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ koji je slučaj popratio neprimjerenom objavom na Instagramu. Vranješ je, naime, nekada igrao za AEK i nakon krvavih nereda se odlučio svrstati na stranu grčkih navijača.

Hapšenje na više lokacija u Srbiji: Više osoba privedeno zbog prevara

Hapšenje na više lokacija u Srbiji: Više osoba privedeno zbog prevara

Iako je jasno da su ga ponijele emocije i da je htio dati podršku napadnutim navijačima iz Grčke, objava je ipak kontroverzna jer je Vranješ na svojem storyju objavio fotografiju koja je zaštitni znak najžeščih navijača AEK-a.

Bivši je igrač AEK-a, koji je trenutno bez kluba, objavio fotografiju lobanje oko koje stoji natpis 'AEK Hooligans' i tako dodatno podignuo prašinu.

Objava Ognjena Vranješa na Instagramu
Foto: Instagram: Objava Ognjena Vranješa na Instagramu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije