Ognjen Vranješ ponovo u centru pažnje: Džeko mi nije očitao bukvicu

Radiosarajevo.ba
Ognjen Vranješ ponovo u centru pažnje: Džeko mi nije očitao bukvicu
Photojoiner / Vranješ i Džeko

Kontroverzni nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ, ponovo se našao u centru pažnje. 

On je putem Instagrama govorio za Butasport, a za bh. javnost je najzanimljiviji odgovor nogometaša AEK-a na pitanje da mu je kapiten Zmajeva Edin Džeko svojevremeno očitao bukvicu i rekao mu "da se ne kači s BH Fanaticosima". 

“Teško da iko meni može da očita bukvicu. Mislim, možeš sa mnom uvijek da popričaš normalno, da me posavjetuješ, ali da mi očitaš bukvicu… Nisam još sreo takvog čovjeka”, odgovorio je Vranješ. 

Pogledajte:

Kontroverzni Vranješ rekao i da dosta nogometaša ne zna sastaviti dvije rečenice.

“Zato što 95 posto fudbaler se oblači isto, vozi iste automobile, muva iste ribe… Sve isto radi. Stvarno ima dosta fudbalera neobrazovanih koji ne znaju da sastave dvije rečenice. Baš dosta ima. Jer kao i ja, čitav život pimplaš tu loptu, udaraš se, trčiš… Samo si bio tome posvećen, nisi bio posvećen knjizi.

Kao što bi neki ljudi za svoj život pročitali hiljade knjiga ili stotine nebitno, koji su obrazovani i išli na fakultet. Ne mogu se sada ja praviti pametan. Vidiš kako pričam ja kada dajem intervju, a kako priča čovek obrazovan - to su dva različita svijeta”, rekao je Vranješ.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije