Bivši reprezentativac Srbije poslao poruku Karadžiću: Doktore, ima tvojih četana...

Radiosarajevo.ba
Bivši reprezentativac Srbije poslao poruku Karadžiću: Doktore, ima tvojih četana...
Foto: EPA / Ognjen Koroman

Mediji u regionu i Bosni i Hercegovini raspisali su se ponovo o Ognjenu Koromanu. Kucamo na vrata zaboravljenih asova. Nažalost. Naime, prema pisanju medija iz regiona Koroman je jučer "divljao" na društvenim mrežama. Pojavila se fotografija, navodno s Instagram profila Ognjena Koromana. No, polako.

Da vas podsjetimo, u pitanju je bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Srbije koji se često znao naći na naslovnicama zbog ne baš fudbalskih razloga.

Koroman je rođen na Palama, a svoje prve fudbalske korake napravio je u sarajevskom Željezničaru. Iako se Koroman znao i pohvaliti da je pomagao Željezničaru u nastavku svoje karijere, ljubav prema fašističkoj ideologiji koja je srušila stadion, zapalila i željela s lica zemlje izbrisati klub u kojem je naučio svoje prve fudbalske korake - ne krije.

Spalili su Željin stadion. Hej, stadion, mjesto gdje je Ognjen sa svojim drugovima (tada 14-godišnjacima, kojih možda ima i među onih 1.601 kojih danas nema. Koji bi danas, kao i Ognjen bili očevi) bezbrižno trčao i učio igrati lopte. Pa kome, pobogu, i zašto stadion smeta?

Koroman je, eto, bez imalo stida napisao da je spreman da kolje. To valjda predstavlja onaj emoticon na fotografiji krvnika osuđenog na doživotnu kaznu zatvora, uz poruku: "Doktore, šubaru nakrivi, ima tvojih četana još živih".

Instagram Koromana - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije