Oglasio se klub Esmira Bajraktarevića nakon sjajnog izdanja u Nizozemskoj

6
Radiosarajevo.ba
Oglasio se klub Esmira Bajraktarevića nakon sjajnog izdanja u Nizozemskoj
Foto: Facebook / Esmir Bajraktarević

Nakon impresivnog izdanja na utakmici protiv Nizozemske, Esmir Bajraktarević, mladi fudbaler koji nastupa za New England Revolution, izazvao je veliku pažnju.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pretrpjela je uvjerljiv poraz od Nizozemske rezultatom 5:2 u Eindhovenu na startu Lige nacija, ali je Bajraktarević pružio jedan od najsvjetlijih trenutaka susreta.

Bajraktarević, koji se profesionalno afirmirao u New England Revolutionu, debitovao je za prvi tim ovog kluba u augustu 2022. godine.

Manekenka poslije 30 godina progovorila o zlostavljanju koje je doživjela i trudnoći

Manekenka poslije 30 godina progovorila o zlostavljanju koje je doživjela i trudnoći

U dosadašnjoj karijeri, koja uključuje 50 nastupa za klub, postigao je četiri gola i zabilježio četiri asistencije. Smatra se jednim od najvećih mladih talenata u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon njegovog izvanrednog nastupa oglasio se i njegov klub na Facebook stranici gdje su poručili: "Esmir briljantnom asistencijom zablistao u svom debiju u Bosni"

Intervju ovog supertalentovanog igrača, koji je uoči utakmice dao za portal Radiosarajevo.ba možete pročitati na linku OVDJE.

🇧🇦💫 Esmir shined in his Bosnia debut with a brilliant assist! #NationsLeague • #NERevs

Posted by New England Revolution on Sunday, September 8, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije