Oglasili se iz FK Željezničar: Horde zla još jednom su poslali ružnu sliku u svijet

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Olos

Svi vasi navijaci pod okriljem imena Manijaci i Horde zla nemaju nista sa sportom . To su huligani koje treba zakonski sankcionisati . Treba ih kazniti da ociste cijeli grad sa cetkicom za zube od Bascarsije pa do Ilidze. Neradnici od kojih grad nema ama bas nikave koristi. Slobodno vrijeme provode u teretani razvijajuci misice a mozak im je na odmoru.

Let3

Sve vas treba rastjerati, zakljucati stadione i pustiti KRAVE na igraliste, vise bi koristi imali od muznje....nebismo morali troiti huligane, NEBI se svako malo davalo novaca iz budzeta za pokrivanje dugova...

AsAsova

Budale su ako vam jednu marku daju.. Imate slike, krivce uopste nema potrebe da vam FK Sarajevo placa bilo sta.. Vas stadion, vasa organizacija, trebate i kaznu platit za nerede.. Po vasem bi najbolje bilo da gosti sve organizuju i plate.. Ovi debili sa Grbavice se nafurali da su nakav sud, vlast, zakon.. Boze sacuvaj.. Ako posalju slucajno neki upit iz te komisije posaljite ih u pm !!

Tilto

Ovo su IMBECILI ovo nisu navijaci

Pitar

Stid me je ovakvih navijača!Huliganima nije mjesto na stadionima vidite samo imena Horde zla.Manijaci itd..

/ Najnovije