Oglasila se golmanica Irana: Moj jedini grijeh je što nisam lijepa

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tikvan

Cuj jezika? Gol-man, u prevodu muskarac na golu. E sta je sad gol-man-ica, vi meni recite jer ja ne mogu da prevedem?

Bel

Libo je taki. Nek misle šta hoće.

Realno

Izgleda ko musko, prava muska faca, a bar je spol lako utvrditi, skines gace i sve se samo kaze.

Ova je vecw musko od Bookira

ima muda ko Sveubija

Remington Tanović

Tvoj jedini grijeh je što si muško.

MrziteljPDA

Možemo mi parirati Iranu po ružnoći golmanice! Treba samo postaviti na go reprezentacije Dušanku Majkić

Nisam@Robot

Ja mislio Zeljka Cvijanovic...

@mrziteljpda i nisamrobot

Postavi ljepotice razu mujanovic koja izgleda ko frankenstajn, samo joj jos oni sarafi u vratu fale i mervanu jugic salkic.

Duduk

Samo po vređanje ženskog roda se vidi koje ste vi sirovine i pokvarene osobe. A vi ste sve manekeni i ljepotani. Da vas čovjek vidi kako izgledate strefio bi ih srčani. E moji manekani trebate znati da je unutrašnja ljepota važnija

/ Najnovije