Održan žrijeb parova za turnir Asim Ferhatović Hase

Radiosarajevo.ba
Održan žrijeb parova za turnir Asim Ferhatović Hase
Glavni grad Bosne i Hercegovine i ove godine će biti domaćin tradicionalnom Memorijalnom turniru Asim Ferhatović Hase.

U sali Općine Stari Grad Sarajevo, u srijedu 21. decembra održano je žrijebanje takmičarskih parova na press konferenciji uoči početka 24. Memorijalnog turnira Asim Ferhatović-Hase, koji se tradicionalno održava u čast najveće legende Fudbalskog kluba Sarajevo i jedne od najvećih sportskih, ali i ljudskih legendi grada Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Na turniru su učešće uzeli: Sarajevo, Mladost Doboj Kakanj, Željezničar, Olimpik, Slavija, Travnik, selekcija Austrije i domaćin Vratnik.

"Želio bih prije svega da kažem da je Asim Ferhatović Hase legenda, ne samo FK Sarajevo, Bosne i Hercegovine, Jugoslavije, nego i humanitarac koji je mnogo pomagao ljudima. Pogotovo u Sarajevu i Starom Gradu. Svake godine ovaj turnir je u organizacijskom smislu sve kvalitetniji i bolji. Općina Stari Grad je jedan od pokrovitelja i pomoći će uvijek u organizaciji turnira", rekao je načelnik Općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić pred žrijeb.

Grupa A: Travnik, Olimpic, Slavija, Željezničar

Grupa B: Selekcija Austrije, Sarajevo, Vratnik, Mladost

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije