Odlična atmosfera: Horde zla i Manijaci opet na nivou

F. Z. i E. H.
Odlična atmosfera: Horde zla i Manijaci opet na nivou
Sjajna atmosfera vlada na tribinama stadiona "Asim Ferhatović - Hase" na Koševu, gdje se danas igra 109. prvenstveni vječiti, sarajevski derbi. I dok se na terenu nadmeću nogometaši Sarajeva i Željezničara i na tribinama je atmosfera sjajna

Kao i uvijek, vjerni navijači oba sarajevska kluba naprave sjajnu atmosferu na tribinama dok bodre svoj klub, te su tako i danas Horde zla i Manijaci na visini svog zadatka. Dvanaesti igrači oba tima sjajno su otvorili ovaj susret, dok očekuju prva uzbuđenja na terenu, a kako to izgleda atmosfera na navijačkim tribinama dok traje današnji 109. vječiti derbi možete pogledati u videima koja vam donosi Radiosarajevo.ba.

Inače, pola sata igre je iza nas, a već smo do sada vidjeli nekoliko uzbudljivih momenata na oba kraja terena, što je najava da bismo do kraja utakmice mogli gledati zaista sjajnu utakmicu koja će obilovati golovima. Trenutni rezultat glasi 0:0.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije