Numanović: Želimo u Sarajevo dovesti Barcelonu i Bayern

Radiosarajevo.ba
Numanović: Želimo u Sarajevo dovesti Barcelonu i Bayern
Danas je u prostorijama ekipe iz Titove 38b održana press konferencija na kojoj su se prisutnim predstavnicima medija obratili Samira Hurem, Azra Numanović i Amela Kršo.

"Prvi put nam je prva utakmica bila jedna od težih. Sve su utakmice teške, ali Ramat je izuzetno težak protivnik. Moje igračice su jučer ispoštovale sve što smo se dogovorili. Vjerujem da smo bili bolji protivnik. To je bila jedna jako dobra utakmica. Sada slijedi utakmica s Rigasom. To je možda i najslabija ekipa, ali u fudbalu se ništa ne zna. Ako odnos bude isti, vjerujem da neće biti problema", rekla je Hurem.

"Znale smo da neće biti lako. Dobile smo jednu od najtežih grupa. Ramat je jedan od najboljih timova. Imaju napadačicu iz Amerike, imaju i reprezentativku Kanade koja je igrala na Svjetskom prvenstvu. Od njihovog dolaska u hotel bilo nam je jasno o kakvoj se ekipi radi. Međutim, mi smo znale šta trebamo uraditi. Mi smo tim i timska igra nam je i donijela rezultat. Utakmica nije bila jednostavna, ali mi smo osjetile da ćemo napraviti dobar rezultat. Postigle smo gol kasno i to je onaj najbolji trenutak za pogodak", rekla je Azra Numanović i dodala:

"Sutra moramo imati isti pristup i ako ostvarimo pobjedu, onda ćemo se protiv Kharkiva boriti za prvo mjesto u grupi i prolaz u drugi krug. A svi znamo šta nas tu čeka. Želimo u Sarajevo dovesti ekipe poput Barcelone, Bayerna, Chelsea", istaknula je Numanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije