NSBiH danas ponovo bira selektora, ali se pojavio veliki problem

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Belay_Boy

Ovdje se izgeda trazi Selektor kji ce samo tu biti kao neko bez koga Repka ne moze Funkcionisat i nista drugo. Pozeljno je da nista ne napravi sa Repkom nego samo onako da se uzme koja para. Cilj je da Repka postoji samo kao Institucija za klepanje love, a rezultati Repke nisu ni u Drugom planu.

Joj

Pa Begić je glavni krivac jer neće Peteva pošo ne može sa njim prodavati igrači uvoditi koga on hoće i još dijeliti lovu od sponzorskih ugovora ma hajte molim vas

Joj

AHAHAha sakrili mi komentar o lopovu Begiću

Ba(k)terija

Nemam ništa protiv ,,stranaca'' ali do sada ni jedan nije pokazao nikakve rezultate. Zašto se forsira taj neki anonimus iz Bugarske kada imamo Barbareza, Hadžibegića, itd.. koji će se sigurno više boriti da postignu bolje rezultate.

efg

ma hajte vi u crkve i džamije šta će vam lopta

dP

Pored države, ja sam mislio da će Biden i reprezentaciju voditi. Ostalo mogu i klimoglavci.

Tr

Bosnje opet brisu komentare cim im napises istinu, a to je da su gamad koju niko normalan ne zeli trenirati. Ni halilhodzic vas nece, iako je vodio sve one africke banana drzave, sto znaci da ste gori i korumpiraniji i od njih. To je istina.

/ Najnovije