NS BiH bez dogovora: Novi sastanak zakazan 21. decembra

Radiosarajevo.ba
NS BiH bez dogovora: Novi sastanak zakazan 21. decembra
FOTO: AA / Nogometni savez BiH

Današnja sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine nije donijela novog selektora Zmajeva, ali je zakazana u novom terminu.

Druga sjednica IO Nogometnog saveza BiH zakazana je za 21. decembar kada bi mnoge stvari mogle biti poznatije, makar kada je u pitanju izbor selektora reprezentacije BiH.

Danas je na dnevnom redu bila analiza rezultata Zmajeva u kvalifikacionom ciklusu za EURO, te je trebao biti sačinjen plan za imenovanje selektora, a kao najozbiljniji kandidat spominje se Duško Bajević.

Na današnjoj sjednici, kako je saopćeno iz NS BiH, usvojen je plan aktivnosti za imenovanje selektora, kao i plan priprema za utakmice baraža u martu.

Izvršni odbor raspravljao je i o izvještaju utakmica U-21, U-19 i ženske „A“ reprezentacije, te  planu testiranja, praćenja i evaluacija antropološkog statusa i situacione efikasnosti igrača reprezentativnih selekcija BiH.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije