Menadžer igraču 'kupio' mjesto među Zmajevima: "On mora braniti, dao sam kaparu"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NS

Sve je tu korupcija i mito.

mojih 5 centi

stvarno dižete hampu bezze - pa ovo se ovako radi cijelo vrijeme, od pionirskih selekcija pa nadalje - poznati sarajevski vlasnici restorana, ćevabdžinica i pekara su se nanosali besplatnih ćevapa djeci i organizovali besplatnih ručaka za trenere samo da bi njihov debeli miljenik sa dvije lijeve noge zaigrao na terenu.. svi ih znamo, sva ta djeca izmedju sebe znaju a i pričaju kući kako je sin nekog ćevabdžije zaigrao a nema pojma, samo zato što je njegov babo kupio soka cijeloj ekipi.. djeca pamte! kako tada - tako i dan danas..

A edin bavcic?

Covjek je posteno platio, red je da igra, sto jest jest. A niko se ne pita kako je sve ove godine ona lipa edin bavcic igrao za kosarkasku repku i jos postao kapiten, a lik veze s kosarkom nema i onda se cudite sto vas nema nigdje, prava misterija.

/ Najnovije