Novi detalji - kako je zapaljeno vozilo sudije Topalovića, kolika kazna prijeti Veležu

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Izbaciti Velež iz lige!!!

senad

bez obzira što je kriv,ne odobravam nasilje.

senad

bez obzira što je kriv,ne odobravam nasilje.

Velez

Drago mi je samo sto je novinar kompetentan da napise kako je sudija napravio nekoliko kardinalnih gresaka,penal nije sudio i tome slicno...Ko ti daje pravo da pises kako su to bile greske i kako je bio prekrsaj za kazneni udarac????To se napise navodno,gospodine A.B jer ne smijes ni ime napisati ali zato znas sve o sudjenju....

Vico je kriminalac

Velez nema veze sa ovim incidentom u tunelu. Te ljude koji su to uraditi naci i uhapsiti, to su psihicki bolesnici, za robije.

hmm

Nasilje ne odobravam, ali kako institucije koje treba da rade svoj posao to ne rade očito je potrebno nešto da ih natjera...

zeljkovic i savez sve izrezirali pa i pozar u tunelu??!!

NOVI DETALJI ISCURILI!!???DA LI JE SLUCAJ U TUNELU IZREZIRAN OD STRANE NFSBiH?????Na vidjelo izlaze neke “cudne”stvari????Sudije same izasle iz kolone..golf vec bio parkiran unutra…sudije zaustavile auto u tunelu i izasle a tek onda isti demoliran??????sta je ovo sad????SNSD DELEGAT UTAKMICE TOKOM CITAVOG SUSRETA BIO U DIREKTNOJ TELEFONKSOJ VEZI SA ZELJKOVICEM?!Sudija Topalovic po naredjenju delegata nije ni mislio produziti utakmicu?sve izrezirano da bi se zaustavila inicijativa 4R jer je Velez”kolovodja” regularnosti takmicenja??!!

E pa doslo do grla....ne moze vise ovako

bez obzira što je kriv,ne odobravam nasilje. ka senad oVAKO, JOS I GORE TREBA DA ZAVRSI SVAKI prodati kvisling balya koji se dusmaninu proda!svaki!POPUT KONAKOVICA, FORTE I SLICNIH GOVVANA!Emir Pilav je sljedeci!

Zeljkovic i savez sve izrezirali??????

NOVI DETALJI ISCURILI!!???DA LI JE SLUCAJ U TUNELU IZREZIRAN OD STRANE NFSBiH?????Na vidjelo izlaze neke “cudne”stvari????Sudije same izasle iz kolone..golf vec bio parkiran unutra…sudije zaustavile auto u tunelu i izasle a tek onda isti demoliran??????sta je ovo sad????SNSD DELEGAT UTAKMICE TOKOM CITAVOG SUSRETA BIO U DIREKTNOJ TELEFONKSOJ VEZI SA ZELJKOVICEM?!Sudija Topalovic po naredjenju delegata nije ni mislio produziti utakmicu?sve izrezirano da bi se zaustavila inicijativa 4R jer je Velez”kolovodja” regularnosti takmicenja??!! EVO I AVAZ OBJAVLJUJE(MADA TIM GOOVNIMA KVISLINSKIM NISTA NE VJERUJEM I NE SMATRAM IH NOVINARIMA)...SUDIJE SAMOVOLJNO IZASLE IZ KOLONE..STAJALI NA BENZINSKOJ I CEKALI GOLF DA DODJE..??WTF STA SE FAKAT DESAVA????

Mile

Ukinuti Velež zauvijek..na stadionu posaditi vi novu lozu ..

Ado

Sudija nije odrzavao mercedes. Pa se saam zapalio!

Mile

Ukinuti Velež!!!!!

Latko zBrode

Ukinuti Velež zauvijek..na stadionu posaditi vi novu lozu .. ka Mile ....ukinut GENOCIDNU tvorevinu i pustit ljude da na miru žive

Pranja

Izbaciti bagru iz lige na 15 godina…

/ Najnovije