Nova uzbuđenja u Ligi prvaka: Borussia i Tottenham u derbiju večeri

Radiosarajevo.ba
Nova uzbuđenja u Ligi prvaka: Borussia i Tottenham u derbiju večeri
Nakon sjajnog starta nove sezone Lige prvaka, tokom kojeg smo gledali nekoliko sjajnih mečeva na travnjacima širom Starog kontinenta, večeras nas u najelitnijem europskom takmičenju čekaju novi dueli.

U odnosu na sinoćnje utakmice nećemo imati velika uzbuđenja, u vidu derbija najvećih europskih klubova, ali uzbuđenja neće manjkati jer nas u Velikoj Britaniji očekuju dvije sjajne utakmice.

Prva od njih je susret starih rivala, Liverpoola i Seville, koji će ponuditi borbu između bivših pretendenata za naslov Europa lige, dok će druga utakmica, koja se igra u Londonu ponuditi možda i više nogometne čarolije, kada na teren istrče nogometaši Tottenhama i Borussije iz Dortmunda.

Na ostalim terenim aimat ćemo priliku da gledamo i duele Feyenoorda i Manchester Cityja, zatim sjajne susrete Portoa i Bešiktaša, Leipziga i Monaca, Real Madrida i APOEL-a, Shakhtara i Napolija, dok će ljubiteljima nogometa s prostora Balkana sigurno biti zanimljiv i susret koji se igra u Sloveniji, gdje Maribor i moskovski Spartak.

U svakom slučaju sigurno je da nas od 20.45 sati, kada počinju sve utakmice, očekuje mnogo dobrog nogometa, zbog čega nas očekuje zagarantovana zabava na travnjacima širom Europe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije