Nogometna reprezentacija BiH U21 protiv Slovenije: Janković optimističan za pobjedu

0
Fena
Nogometna reprezentacija BiH U21 protiv Slovenije: Janković optimističan za pobjedu
Foto: N/FSBiH / Mlada reprezentacija BiH

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak, 22. marta se u Morskoj Doboti sastaje sa selekcijom Slovenije u kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2025. godine.

Selektor Igor Janković očekuje pozitivan rezultat.

"Vjerujem da nas čeka izuzetno zahtjevna utakmica, ali pozitivan rezultat bi nas zadržao u igri. Međutim, pred nama je izuzetno kvalitetan protivnik koji je već osvojio devet bodova kao i Francuska, što znači da neće biti lako. Posebno imajući u vidu sve što smo prošli u prethodnom periodu, sa mnogim promjenama u timu.

Drama u Novom Pazaru: Fizički napao djevojku, a onda je ubacio u vozilo - policija reagovala?

Drama u Novom Pazaru: Fizički napao djevojku, a onda je ubacio u vozilo - policija reagovala?

Ipak, naši momci su izuzetno predani i profesionalni u ispunjavanju svojih obaveza. Željni su dokazivanja i očekujemo da ćemo postići dobar rezultat koji će nas i dalje držati u igri za plasman na veliko takmičenje. Sigurni smo da ćemo dati sve od sebe i obećavamo kvalitetnu igru. Nadam se da ćemo imati razloga za slavlje nakon utakmice", rekao je Janković.

BiH nakon četiri kola zauzima pretposljednje mjesto u grupi sa samo tri boda. U prva tri kola doživjela je poraze od Slovenije, Austrije i Francuske, a pobijedila je Kipar u gostima.

Meč Slovenija - Bosna i Hercegovina na programu je u 18 sati na stadionu 'Fazanerija'.

Standings provided by Sofascore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije