Nogometaša snimili kako vara ženu, ona napravila neočekivan potez: "Bit će to najljepši osjećaj"

0
Radiosarajevo.ba
Nogometaša snimili kako vara ženu, ona napravila neočekivan potez: "Bit će to najljepši osjećaj"
Foto: Screenshot / Instagram / Charlotte i Kieran Trippier

Dok pažnju ne privlače svojim (ne)uvjerljivim predstavama na terenu, engleski reprezentativci redovnoo se brinu da naslovnice pune iz nekih van nogometnih razloga.

Najnovije mjesto na listi po tom pitanju preuzeo je Kieran Trippier, koji trenutno prolazi kroz porodične probleme i nalazi se pred razvodom od supruge Charlotte.

Dok je kapetan Newcastlea na Europskom prvenstvu predstavljao engleske boje, njegova je supruga, pišu engleski mediji, njihovu zajedničku vilu vrijednu 4.5 miliona eura iz osvete stavila na prodaju. Inače, Charlotte je bila jedna od rijetkih supruga engleskih reprezentativaca koja se nije pojavila na smotri u Njemačkoj, a osim toga prestala je Trippiera pratiti i na Instagramu.

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Jedna osoba poginula

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Jedna osoba poginula

"Prije ili kasnije pobijedit ćeš nedaće, čak i ako si mislio da nikad nećeš, i bit će to najljepši osjećaj", napisala je Charlotte.

Po Trippiera je sve po zlu pošlo još u maju prošle godine, kada je zajedno sa svojim saigračima slavio plasman Svraka u Ligu prvaka. Trippier je tada cijelu večer proveo s drugom ženom, a u javnosti su procurile fotografije na kojima je grli. Zanimljivo da je za to vrijeme Charlotte bila na odmoru u Španiji.

"Gori je od Kylea Walkera. Pošalje ženu na odmor, a onda drugu ljubi i grli", samo je jedan od komentara koji je tada osvanuo na otočkim medijima.

Sudeći po gore napisanom, Walker je u Trippieru dobio dostojnog protivnika s kojim se bori za "titulu" igrača koji van terenu vodi najnapetiju ljubavnu sapunicu. Afera 33-godišnjeg odbrambenog igrača Manchester Cityja već je opće poznata stvar, Walker sa suprugom Annie Kilner ima četvero djece, dok s ljubavnicom Lauryn Goodman ima još dva djeteta.

Priča ovog trojca na nedavnom je Euru dosegla "nove visine", s obzirom da su Walkera na stadion došle pratiti i žena i ljubavnica. Navodno je, pisali su engleski mediji, sigurnosna služba koja je vodila brigu o engleskim reprezentativcima dobila posebnu naredbu da Walkerovu ženu i ljubavnicu drži podalje jednu od druge da bi se izbjegao skandal, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije