Nizozemski div zove: Ten Hag blizu povratka u Ajax?

0
Radiosarajevo.ba
Nizozemski div zove: Ten Hag blizu povratka u Ajax?
Foto: EPA-EFE / Erik ten Hag

Ajax je zainteresiran za ponovno imenovanje Erika ten Haga, želja je čelnih ljudi ekipe iz Amserdama, ako ode sa "Teatra snova".

Izvještaji u Holandiji koji ukazuju na to da nizozemski divovi, koji traže zamjenu za trenutnog privremenog trenera Johna van’t Schipa, stavljaju Ten Haga blizu vrha svoje kratke liste menadžera, potvrđeni su za Mail Sport.

Nedavno instalirani suvlasnici Uniteda, INEOS, će donijeti odluku o Ten Hagovoj budućnosti na kraju sezone usred rastuće neizvjesnosti oko njegove pozicije nakon većinom razočaravajuće sezone, trener nema plan povrtaka, osim u slučaju otkaza bitno je istaći, prenosi SCSport.

Bosanac radio na novoj Appleovoj seriji sa slavnim Donom Cheadleom: Otkrio nam je detalje

Bosanac radio na novoj Appleovoj seriji sa slavnim Donom Cheadleom: Otkrio nam je detalje

Ten Hag još uvijek može osvojiti trofej s ekipom koja će se suočiti s Manchester Cityjem u finalu FA Kupa 25. maja, pri čemu se odluka o njegovom poslu ne očekuje do tog susreta na Wembleyu.

Ajax je trenutno peti na tabeli sa 49 osvojenih bodova u Nizozemskoj ligi, dok je Manchester United šesti sa 54 osvojena boda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije