Nizozemci oduševljeni Sarajevom. Pogledajte šta je Sejo Brajlović poklonio direktorici AZ Alkmaara

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Holandija sve hladnija

Još ako joj je poklonio lale .....

Hahah

***

Sejo

joj pristavio hadzijski cevap.

Hercegovac u Bosni

Ovo ko na onim predratnim svadbama, popne se čovjek na krov o čita šta je ko donio

Ne pijem dok Paja vozi

Ovo ko na onim predratnim svadbama, popne se čovjek na krov o čita šta je ko donio ka Hercegovac u Bosni<<Upravo tako. Ej poklonio buket cvijeća(jel ubrano iz parka il se bacio na trošak iz cvjećare)

Haha

A zasto joj je poklonio? Zato sto je njen klub isprasio tuzla city sa 5:0? Sta bi joj onda poklonio da je tuzla city prosao dalje? Bosnje fakat nisu normalne.

Kokolo

A zasto joj je poklonio? Zato sto je njen klub isprasio tuzla city sa 5:0? Sta bi joj onda poklonio da je tuzla city prosao dalje? Bosnje fakat nisu normalne. ka Haha Ma jok, ostavili mu par hiljada eura za rucak pa sto da ne pokloni buket od 50 KM?

KO

Puhni Israfile !!!

/ Najnovije