Nikolić: Chelsea ima odličnu ekipu, ali ako proradi naš balkanski inat

Fena
Nikolić: Chelsea ima odličnu ekipu, ali ako proradi naš balkanski inat
FOTO: Fena / Vjeruju u dobar nastup
Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo se pripremaju za nadolazeći susret protiv FC Chelseaja u okviru šesnaestine finala Lige prvaka za žene.

Utakmica donosi veliki izazov za klub, a reprezentativka Srbije u redovima SFK 2000 Sarajevo Nikoleta Nikolić vjeruje u dobar nastup protiv renomiranog protivnika.

"Chelsea je ekipa koja je u poslednjim godinama napravila velike rezultate kako u domaćem prvenstvu tako i u UEFA Ligi prvaka. Imaju odličnu ekipu koju su pojačali kvalitetnim igračicama, ali mogu reći da im neće biti lako protiv nas. Ako proradi taj naš prepoznatljivi balkanski inat, uz naše znanje, vjerujemo u dobar rezultat u prvoj utakmici. Uz poštovanje i respekt naših protivnica, dat ćemo sve od sebe. Sigurno je Chelsea favorit. Za nas je čast biti u tom društvu i utakmica je veliki izazov za nas. Spremne smo, radujemo se susretu", rekla je Nikolić.

SFK 2000 Sarajevo dočekuje FC Chelsea u srijedu, 12. septembra, u 16 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Ulaz za gledaoce je besplatan i otvorena je tribina "Zapad" koševskog stadiona, saopćeno je iz SFK 2000 Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije