Tamara Bojat: Veliko je zadovoljstvo igrati protiv Chelsea

Radiosarajevo.ba
Tamara Bojat: Veliko je zadovoljstvo igrati protiv Chelsea

Crnogorska reprezentativka u redovima SFK 2000 Sarajevo, Tamara Bojat, najavila je predstjeće utakmice protiv londonskog FC Chelsea.

Bordo fudbalerke su napravile odličnu uvertiru uoči nadolazećih utakmica UEFA Lige prvaka, obzirom da su u prvom kolu nove premijerligaške sezone na gostovanju savladale Eminu u Mostaru sa 5:0, a  upravo je Bojat postigla prvi gol na susretu.

"Odigrale smo u Mostaru jako dobru utakmicu i nastavile smo sa dobrim rezultatima i igrama. Ispoštovale smo dogovor iz svlačionice, uradile ono što se traži od nas i u dobrom raspoloženju dočekujemo naredne utakmice.

Veseli smo što smo efikasne, ali smo naravno, svjesne kakav protivnik nas očekuje u Ligi prvaka. Riječ je fantastičnom timu i mogu reći da će se igračice kluba iz Londona morati mnogo namučiti ako žele proći SFK 2000 Sarajevo. Veliko je zadovoljstvo igrati protiv kluba kao što je Chelsea.", rekla je Bojat.

SFK 2000 Sarajevo bit će domaćin u prvom susretu koji je na rasporedu 12.9., a uzvrat je zakazan 14 dana poslije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije