Niko Kovač neće dugo biti bez posla: U Engleskoj počela kampanja za njegov dolazak

Radiosarajevo.ba
Niko Kovač neće dugo biti bez posla: U Engleskoj počela kampanja za njegov dolazak
Foto: EPA-EFE / Niko Kovač

I dok se već uvelike vode priče ko će preuzeti klupu Bayerna, gdje se uveliko spominje dolazak Jose Mourinha, na društvenim mrežama je počela provoditi kampanja za dovođenje Nike Kovača u Arsenal.

Navijači Topnika Twitter su zasuli porukama dobrodošlice i pozivima Niki Kovaču da dođe u klub u kojem nastupa i naš reprezentativac Sead Kolašinac.

Oglasili se Kovač i Salihamidžić nakon smjene na klupi Bayerna

Niko Kovač više nije trener Bayerna. Odlučili su takosinoć Uli Hoeness, predsjednik FC Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge, predsjednik uprave FC Bayerna i naš Hasan Salihamidžić, koji obavlja funkciju sportski direktor u bavarskom klubu. Bayern je sporazumno raskinut ugovor s Kovačem, a sve je došlo nakon poraza od Eintrachta 1:5.

Trener londonskog kluba Unai Emery niže loše rezultate, pa navijači Kovača, koji je ostao bez posla, žele vidjeti  na klupi Arsenala.

“Niko Kovač, dobrodošao u Arsenal”,

“Radije bih Niku Kovača nego Mourinha i Allegrija”

“Odaberite Kovača”, “Niko Kovač je novi menadžer Arsenala. To ste ovdje čuli prvi put”

“Niko Kovač odmah u Arsenal! Učinite sve da se to ostvari”

“Iskreno, ja bih Niku Kovača”, “Bayern je upravo dao otkaz Kovaču. Arsenal mora požuriti i smijeniti Emeryja te ga nadomjestiti Kovačem ili Allegrijem”, “Čini se da je Niko Kovač dostupan”, još su neki od komentara objavljeni na Twitteru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije