Ni Ronaldo, ni Messi: Argentinac, ljubitelj marihuane, najviše zarađuje

Radiosarajevo.ba
Ni Ronaldo, ni Messi: Argentinac, ljubitelj marihuane, najviše zarađuje
Football leaks pokrenuo je lavinu i sada svaki dan imamo nove povjerljive informacije o ugovorima najpoznatijih i najboljih svjetskih fudbalera.

Francuski Mediapart donio je nove povjerljive informacije, a u centru pažnje su bivši i sadašnji fudbaleri Paris Saint-Germaina. Tako Argentinac Ezequiel Lavezzi prema informacijama francuske medijske kuće zarađuje nevjerovatnih 2,3 miliona eura mjesečno u kineskom Hebei China Fortunu, odnosno zaista vrtoglavih 27.6 miliona eura godišnje.

Podsjetimo nedavno je Lavezzi bio u središtu pažnje, jer je navodno tokom priprema reprezentacije Argentine konzumirao marihuanu.

Zanimljive su i klauzule u ugovoru Thiaga Silve. Kapiten prvaka Francuske dobije 400.000 eura bonusa za svaku titulu koju osvoje Parižani. Novih 250.000 eura za Kup Francuske, te još 350.000 eura ako nastupi na 60 posto utakmica PSG-a.

Parižani su čak platili i porez Brazilca u Italiji, prilikom njegovog prelaska iz Milana u redove PSG-a, i to u iznosu od 2.5 miliona eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije