Nezvanično: Savo Milošević će biti novi selektor Zmajeva?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha

Kad himna krene a Savo stavi ruku na srce.

DoDICKgenocidas

Ne bih da ispadne rekao sam vam ali sam naslutio

sudo

ma ja ba što više četaj nama bolje

***

***

BAD

Dakle *** UZP na djelu, ma bravo!!

Kiki

Ko je on ...

Sumrak svih sumraka

Handre nas i to bez vazeljin.

***

***

Jole

E samo nam je jos ovaj falio!!!

Guru

Pa sta sad kad Vaha nece.. Mislim nije sto neće nego zna da sa ovom ekipom ne može dobaciti ni do baraža.. Udario bi mu na reputaciju. Tako da komotno su mogli angažovati i nekoga trenera iz fudbalske škole Bubamara. Ne bi potrošili ni puno para, al nije to računica.

***

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Gost_Radio_Sarajeva

Ovo je otvoreno ruganje neskosobnjakovića iz Saveza. Kontaju ionako im niko ništa ne može, pa idu sve dalje i dalje do konačnog cilja upropaštavanje reprezentacije.

Dylan

Je... nam Savo ***** svima eto. Doveli su nas to toga da vise i ne gledamo reprezentaciju, slijedeca faza je da ih mrzimo. Mr... u pm

/ Najnovije