Nezapamćen incident u Italiji: Hrvatski stručnjak se potukao s fudbalerom Rome

0
Radiosarajevo.ba
Nezapamćen incident u Italiji: Hrvatski stručnjak se potukao s fudbalerom Rome
Foto: EPA - EFE / Ivan Jurić

Prema Corriere dello Sport, Gianluca Mancini i trener Rome Ivan Jurić imali su fizički sukob tokom poluvremena prošle noći.

Branič Giallorossija pridružio se Paulu Dybali, Lorenzu Pellegriniju i Leandru Paredesu, koji su se suočili s ljutitim navijačima nakon povratka u glavni grad.

Roma je izgubila 5-1 od Fiorentine u nedjelju, a više izvora u Italiji tvrdi da bi Giallorossi mogli smijeniti Jurića, koji je angažovan samo prije 40 dana.

Skandal pred dodjelu Zlatne lopte: Real Madrid otkazao let za Pariz, niko iz tima ne dolazi

Skandal pred dodjelu Zlatne lopte: Real Madrid otkazao let za Pariz, niko iz tima ne dolazi

Jurić je napravio dvije taktičke izmjene u prvom poluvremenu, zamijenivši Angelina i Bryana Cristantea s Manu Koneom i Nicolasom Zalewskim.

Prema Corriere dello Sport, tenzije su izbile unutar svlačionice tokom poluvremena kada su Juric i Mancini imali fizički sukob pred nekoliko svjedoka.

Corriere dello Sport javlja da je atmosfera unutar svlačionice Giallorossija postala toksična, što je još jedan razlog zbog kojeg je Juric na ivici.

Prema Repubblici, direktor Rome Florent Ghisolfi otkazao je put u Pariz kako bi danas prisustvovao hitnom sastanku u Trigoriji.

Corriere dello Sport dodaje da je 60 ljutih navijača Rome čekalo igrače ispred željezničke stanice Roma Termini u 2 ujutro prošle noći kako bi ih suočili.

Četiri igrača, Dybala, Paredes, Mancini i Pellegrini, razgovarali su s njima, pokušali ih smiriti i objasniti situaciju.

Očekuje se da će navijači Rome ponovo protestovati u četvrtak kada Roma dočekuje Juricov bivši klub, Torino. Međutim, ostaje da se vidi hoće li Hrvat još uvijek biti na klupi, javlja Yahoo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije