Neymar uspješno operisan: U invalidskim kolicima djevojci priredio intimne trenutke

Radiosarajevo.ba
Neymar uspješno operisan: U invalidskim kolicima djevojci priredio intimne trenutke
FOTO: Screenshot / Neymar
Najskuplji nogometaš svijeta Neymar , uspješno je operiran nakon zahvata koji je proveo dr. Rodrigo Lasmar.

Operacija je trajala nešto više od dva sata, a zahvat su pratili njegova majka i trojica prijatelja, dok je otac ostao u Parizu kako bi pratio uzvratnu utakmicu Lige prvaka između PSG-a i Real Madrida, prenosi Goal.

Odmah po završetku operacije, Brazilac je u bolnici, u Belo Horizoteu započeo s procesom rehabilitacije. Neymarova soba nalazi se na 16. katu bolnice Mater Dei, a zanimljivo je kako nitko osim PSG-a pa čak ni brazilski savez nemaju pravo davati izjave u vezi operacije.

"Zahvat koji je vodio dr. Rodrigo Lasmar protekao je bez problema. Rehabilitacija pod nadzorom klupskog fizioterapeuta počinje odmah po završetku operacije. Šest sedmica po završetku operacije izdat ćemo saopćenje u kojem ćemo izvjestiti o mogućem terminu Neymarovog povratka", stoji u priopćenju pariške momčadi.

Odmah po završetku operacije, Brazilac je u bolnici, u Belo Horizoteu započeo s procesom rehabilitacije.

Ono što je još zanimljivije jeste da Neymar, odmah po završetku operacije, nije mogao odoljeti čarima svoje djevojke Brune Marquezin, koju je morao "pomaziti" čak i u invalidskim kolicima.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije