Neymar: Nadam se da će Messi ostati u Barceloni

Anadolija
Neymar: Nadam se da će Messi ostati u Barceloni
Dvije od tri velike zvijezde Barcelone Luis Suarez i Neymar produžili su ugovor s klubom.

Brazilski as je u oktobru produžio saradnju s Barcom do ljeta 2021. godine, a javno je izrazio nadu da će uskoro isto učiniti i Lionel Messi, treća i najveća zvijezda katalonskog diva, javlja Anadolu Agency (AA).

"Nadam se da će Messi ostati s nama u Barceloni. Očekujem da će uskoro potpisati novi ugovor", rekao je Neymar za brazilske medije.

Josep Maria Bartomeu, predsjednik Barcelone, nedavno je kazao da su pregovori s Messijem tek počeli, te da očekuje da će se oni uspješno završiti na obostrano zadovoljstvo.

Barcelona je poslije 16 odigranih kola La Lige na drugom mjestu s tri boda manje od najvećeg rivala Real Madrida, koji ima utakmicu manje.

"Vrlo sam zadovoljan mojim igrama u dosadašnjem toku sezone, bez obzira na to što sam dao malo golova. I to će doći prirodno. Veoma sam zadovoljan što sam asistirao, jer želim pomoći timu na najbolji mogući način", istaknuo je reprezentativac Brazila.

Barcelona sezonu u La Ligi nastavlja 8. januara kada će gostovati kod Villarreala. Neymar je u 13 prvenstvenih utakmica ove sezone postigao četiri gola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije