St. James Park: Newcastle domaćin Tottenhamu

0
Radiosarajevo.ba
St. James Park: Newcastle domaćin Tottenhamu
Foto: EPA-EFE / Tottenham

U sklopu 30-og kola Engleske Premier League Newcastle će dočekati ekipu Tottenhama. Utakmica počinje u 15.05 sati.

Newcastle je trenutno tik iznad opasne zone sa svega dva boda viška u odnosu na Fulham koji se nalazi u opasnoj zoni te će voditi zaista tešku borbu za ostanak do kraja sezone.

Kada tome dodamo da su uz Sheffield i Southampton najlošija ekipa u ligi posljednjih mjeseci možemo zaključiti da su u ogromnom problemu. Oni ne znaju za pobjedu na posljednjih šest susreta u Premier Ligi a s obzirom da danas igraju protiv jedne od individualno najkvalitetnijih ekipa teško da će doći do bodova bez obzira što igraju na St. James Parku. 

Tottenham je trenutno sedmoplasirana ekipa lige sa tri boda zaostatka za četvrtoplasiranim Chelseom te će se do kraja sezone, nakon teškog ispadanja iz Europa Lige, kroz Premier Ligu boriti za mjesta koja vode u Ligu Prvaka. Za današnji susret izuzev Dohertya i Daviesa nemaju ozljeđenih igrača Činjenica je da u posljednjih pet susreta u Premier Ligi imaju četiri pobjede .

Utakmicu možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je za ovu utakmicu ponudila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Newcastlea 5,20, neriješeno 3,70, a na pobjedu Tottenhama 1,70.
Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije