Nevjerovatno, ali istinito: Za kladionice su oni najveći favoriti za osvajanje Eura

1
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatno, ali istinito: Za kladionice su oni najveći favoriti za osvajanje Eura
Foto: X.com / Održana svečana ceremonija

Vjerovali ili ne, Engleska je na kladionicama prvi favorit za osvajanje Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Iako nikog nisu impresionirali svojim igrama u dosadašnjem dijelu turnira, Jutarnji javlja da Englezi u kladioničkoj ponudi imaju najmanji koeficijent za osvajanje turnira.

Uzimajući u obzir koeficijente pet eminentnih bookmakera, Oddsportal je izračunao prosječnu kvotu od 4,65 na opkladu da će Engleska biti prvak. Slijede Španija (5,00), Francuska (5,50), Njemačka (5,50), Nizozemska (7,90) i Portugal (9,80). Autsajderi u društvu četvrtfinalista su Švicarska (15,20) i Turska (33,80).

Nova nesreća u BiH: Automobil završio na krovu

Nova nesreća u BiH: Automobil završio na krovu

Favorit za najboljeg strijelca turnira u Njemačkoj je nizozemski napadač Cody Gakpo, koji ima prosječni koeficijent 4,50. Veliki talent njemačke reprezentacije Jamal Musiala je drugi favorit za najboljeg topnika s koeficijentom 6,00, iza njega je kapetan Engleske Harry Kane s kvotom 6,50, dok je na četvrtom mjestu napadač Njemačke Kai Havertz na kojeg je kvota 12.

Najbolje izglede za naslov najboljeg igrača Eura zasad ima Jamal Musiala s prosječnim koeficijentom 6,00, iza njega su Toni Kroos, Jude Bellingham, Rodri, Kylian Mbappe...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije