Nemile scene u Zenici: Bh. navijači gađali igrače Grčke

Radiosarajevo.ba
Nemile scene u Zenici: Bh. navijači gađali igrače Grčke
Bosna i Hercegovina u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine nije uspjela izvući povoljan rezultat protiv reprezentacije Grčke, te su Heleni odnijeli bod nakon remija na Bilinom polju.

Brojne prilike, napetost na terenu i velika borba obje ekipe obilježile su itekako važan susret za izabranike Mehmeda Baždarevića.

Ono što će sigurno ostaviti veliki trag na ovoj utakmici jesu nemile scene na kraju susreta, kada su navijači bh. reprezentacije počeli vrijeđati i gađati grčke reprezentativce. Naime, nakon što je glavni arbitar Rizzoli odsvirao kraj utakmice došlo je do incidenata na tribinama i na terenu.

Prvenstveno, na terenu su se pokoškali večeras suparnici, a inače saigrači iz Rome Edin Džeko i Kostas Manolas, ali na svu sreću incident je završen bez dalje eskalacije.

Uslijedili su zvižduci publike i onda su mnogi predmeti počeli letjeti prema dijelu terena gdje su se nalazili igrači Grčke.

Bosanskohercegovački reprezentativci su u tim momentima prišli kolegama kako bi pokušali smiriti publiku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije