Baždarević odabrao startnu postavu: S dva napadača protiv Grčke

Radiosarajevo.ba
Baždarević odabrao startnu postavu: S dva napadača protiv Grčke
Utakmica reprezentacija Bosne i Hercegovine i Grčke na Bilinom Polju, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, sve je bliže, a selektori oba tima objavili su spiskove igrača koji će zaigrati od prve minute.

U startnih jedanaest, prema izboru bh. selektora Mehmeda Baždarevića naći će se: Begović, Bičakčić, Vranješ, Šunjić, Zukanović, Jajalo, Pjanić, Višća, Lulić, Ibišević i Džeko.

Ono što je zanimljivo jeste da se Baždarević odlučio za formaciju sa dva napadača, te je sigurno da će BiH od prve minute zaigrati ofanzivno na ovoj izuzetno važnoj utakmici.

S druge strane, selektor Grčke Michael Skibbe za svoju startnu postavu izabrao je: Karnezisa, Stafylidisa, Papastathopoulosa, Manolasa, Torosidisa, Zeca, Tziolisa, Bakasetasa, Mantalosa, Fortounisa i Mitroglua.

Sigurno je da nas od 20.45 u Zenici očekuje spektakl, a cijelu utakmicu u direktnom tekstualnom prenosu moći ćete pratiti na portalu Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije