Nekadašnji reprezentativac BiH kritikovao usvojenu Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Derim

Kakvih majmune 5 milijardi ljudi. To su samo vlade nekih drzava tako odlucile , a samo retardirani debili poput tebe tako razmisljaju, u zvalje ti se iskenjam.

EVA

***

Jas23

E moj zeljo kakvi si ti tipuse imao u timu! Razgovara li iko u klubu sa igracem prije ugovora?

Dudek JOZA BRAVAR

Hitler je nagradio NEDIĆA i SPC VELIMIROVIC kao prvake evrope u holokaustu... Drugi Drazini SRBI SU učinili ge.no.ci.d nad Bošnjacima na pola Bosne,a onda krajem1943 mijenja u kokardu petokrakom i nastavljaju kla.nje.manjim intenzitetom

Koki

Dosta je odgojio svojih pulena.

Nemoj jesti ono što se ne jede

>>Hitler je nagradio NEDIĆA i SPC VELIMIROVIC kao prvake evrope u holokaustu... Drugi Drazini SRBI SU učinili ge.no.ci.d nad Bošnjacima na pola Bosne,a onda krajem1943 mijenja u kokardu petokrakom i nastavljaju kla.nje.manjim intenzitetom ka Dudek JOZA BRAVAR<< Genocid su počinili pripadnici Pavelićeve vojske,njegovog cvijeća i handžar divizije nad Srbima za vrijeme Drugog svjetskog rata. Oni su 1943. prešli u partizane ili su imali nekog od familije u partizanima da ih zaštiti nakon završetka rata. Dokaz tome je što ti monstrumi nisu dobili ono što su i te kako zaslužili zbog počinjenog genocida nad Srbima i SPC ( popis mučenih i pobijenih sveštenika ,monaha i učenika bogoslovije postoji ) . Meni je djed ( s očeve strane)preživio logor jer da nije naša loza bi bila zatrta kao što su bile zatrta mnoge druge srpske porodice. Po njegovog maloljetnog rođenog brata,strica i stričevih sedmoricu sinova ,djedivog zeta i ostale seljane došle su gore navedeni monstrumi ,mučili su ih i ubili na najmonstuoznije načine . Istu sudbinu je imao i pradjed moje mame . To što su potomci monstrum koji su počinili genocid nad Srbima,nakon završetka Drugog svjetskog rata imali ista prava kao i mi ,što su zbog,,batstva i jedinstva " vlasti na spomenike stavljali da su naši stradali žrtve fašizma,ne znači da preživjeli Srbi nisu svojim potomcima govorili ko im je mučio i pobio porodicu .

Das

Zanimljivo, 5.2 milijarde koje kada se sabere, uz izuzetke, nalaze se u najzadrtijim autokratskim državama!

visocica 1662

Hebem ti uciteljicu koja ti je predavala matemmatiku ,kojih pet milijardi zajedno sa svima kinom i rusijom i ostali nebitnim drzavicama ima 1,9 onih negatora genocida koji su glasali hemo vam ****ousti mamu a vi njkemu.

Nikola

Nisu glasali ljudi nego njihovi lažni predstavnici...

Inčuću Zato što se samo u demokratskom društvu me

Zanimljivo, 5.2 milijarde koje kada se sabere, uz izuzetke, nalaze se u najzadrtijim autokratskim državama! ka Das

Inčuću

Zato što se samo u demokratskom društvu može izglasati da je noć iako je dan da je neko žena iako ima ****

Tajoooo

E ti si mjerilo ...

Staje jarane bilo mozak popile vrane dzabe se trud

Stadion reko

/ Najnovije