Nekadašnji mladi reprezentativac BiH veličao krvnika Mladića

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDP..Njihova stranka...NiP.-..

i "BRATSTVO I JEDINSTVO"- na djelu..hajde glupi Bosnjo..i dalje se bori za to nikad postojece,glupo naivno i nazadno"bratstvo i jedinstvo" koje moze kostati Bosnjake nestanka!Daj glas onima koji ga propagiraju!Hajde glupani koji nasjedate na beogradske podvale oko svega sto je Bosnjacko!Isto su radili 90ih kada su izmislili"aferu" Agrokomerc...ama SVE ISTO samo sto imjesto Fikreta sada ganjaju Bakira.,..sve ostalo isto-da Bosnjo zamrzi sve sto je Bosnjacko..koji smo mi glupani, kako lahko nasjednemo...jok..Bosnjo je "pametan" pa ce opet po svom pljuvati..e ja vise necu-tek pocinjem da shvatam da ne smijem dati SDA NIZASTA!

Ja, i?

Srbin podrzava srpskog generala? Strasno

Enes

i "BRATSTVO I JEDINSTVO"- na djelu..hajde glupi Bosnjo..i dalje se bori za to nikad postojece,glupo naivno i nazadno"bratstvo i jedinstvo" koje moze kostati Bosnjake nestanka!Daj glas onima koji ga propagiraju!Hajde glupani koji nasjedate na beogradske podvale oko svega sto je Bosnjacko!Isto su radili 90ih kada su izmislili"aferu" Agrokomerc...ama SVE ISTO samo sto imjesto Fikreta sada ganjaju Bakira.,..sve ostalo isto-da Bosnjo zamrzi sve sto je Bosnjacko..koji smo mi glupani, kako lahko nasjednemo...jok..Bosnjo je "pametan" pa ce opet po svom pljuvati..e ja vise necu-tek pocinjem da shvatam da ne smijem dati SDA NIZASTA! ka SDP..Njihova stranka...NiP.-.. Dzabe ti bre turcine,talibanac-mi smo vec sve uzeli pod svoje jer smo mnogo pametniji od vas talibancica:)!DISLAJK!:)

Džasmin

Lijepo kad se dijaspore patriote svađaju.Ti sdp da nisi rekao lahko nasjednemo i ono spominjanje brastvo i jedonstvo ili ti enes ono sa bre,jaooo što je vještačko pogotovo oni koji ne govori dobro bosanski i srpski jezik.Koji ste vi smješni ljudi

Džasmin

Mislio sam reći brastvo i jedinstvo a to se uči u dijaspori.A ta velika mržnja prema bošnjacima nazivati ih izdajicama jer su normalni i ne mrze srbe i hrvate slušaju njihove grupe pjevačea to vi nemožete svatit.A vi takozvani srbi isto brema srbima što je svejedno ko je bošnjaki hrvat ili albanac

Guest

Dzasmine nebi bilo lose da pocnes brisati hale po njemackoj moze ti valjat za CV-a!

Guest

jah eto...crknite od pasjaluka...i dalje zivite u proslosti ko sto ste i uvijek...i slavite sve izgubljene bitke...al nikako da dodete pameti...pa kako da i dodete kada vam dragi Bog ne prasta ...sve te vase lazi i ubistva...

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE ...sto ce reci narod ubojica,svetosavskih pagan isilovaca...

Arisviktorija

Ja sam Dragica iz Srbije ali zgazili su mi se Vaši komentari sve sto je van svake pameti Vi veličati FUJ

Arisviktorija

Ja sam Dragica iz Srbije ali zgazili su mi se Vaši komentari sve sto je van svake pameti Vi veličati FUJ

Gost

Ništa čudno. Sve je to u pet deka kod sva tri naroda. Svaka strana priča da je žrtva a ne zločinac. Tri različite istine. Svak će reći da je njegova prava.

Tango

Zbog takvih kao Nenad se oruzje i proizvodi. Nekima jednostavo ne mozes dokazati ni da je zemlja okrugla. Za takve je jedino rijesenje metak izmedju rogova.

Buggy

Uvijek ali uvijek pravite razliku izmedju pravoslavaca i svetosavaca. Kao sto uvijek treba praviti razliku izmedju Jevreja i cionista! Interesantno je da su i cionisti i Isilovci svoju ideologiju oblikovali izucavajuci svetosavlje, najstariju jos uvijek postojecu teroristicku organizaciju na svijetu.

/ Najnovije