Navijačima BiH se ovo neće svidjeti: Fuad Čolpa zajedno sa Zmajevima stigao u Rumuniju

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

govance iz hercegpvine

Roki

Treba ih pitati koliko su € dobili od Zeljkovića da glasaju xa ovako sraman čin

Ja podrzavam Fuada Colpu.

Reprezentacija treba prijateljske susrete kako bi odrzala nivo igre. To sto se igra protiv Rusije, ili protiv bilo koga drugoga nista ne mijenja na sustini treninga. Politiku i sport treba razgraniciti.

AsAsova

Sta ce kad je glista, obicni beskicmenjak, lopovcic, jajara, ku*vin sin, prodana dusa, klosar, izdajnik, bakirovac... I ko zna sta sve jos.. ova go*na treba pljuvat po vidjenju..

Mome

Reprezentacija treba prijateljske susrete kako bi odrzala nivo igre. To sto se igra protiv Rusije, ili protiv bilo koga drugoga nista ne mijenja na sustini treninga. Politiku i sport treba razgraniciti. ka Ja podrzavam Fuada Colpu. Da da treba pozvati i sina od Arkana na box.mec u Sarajevo. Ipak to su politika i sport. Djubre jedno ....podrzavaces.ti i djavola samo da ti koji euro u *****h gurne.

Fuko

nas fuka,.ere nam po glavi.Dzeksone,nabubaj ga!

Bosanac

Ovog colpu i vicu zlocinca treba u rumuniji pokopat to nisu ljudi to je smece

Reci hrišćanstvu jedno ODLUČNO NE!

Izaija 13:16: "pred očima smrskat će im dojenčad, opljačkati kuće, silovati žene."

/ Najnovije