Navijači Želje poslali pismo, Samir Bekrić ga čitao pred meč protiv Dinamo Minska

0
Radiosarajevo.ba
Navijači Želje poslali pismo, Samir Bekrić ga čitao pred meč protiv Dinamo Minska
Foto: Instagram / Slavlje igrača Željezničara

FK Željezničar je prošao u drugo pretkolo Konferencijske lige, nakon što je ukupnim rezultatom 4:3 pobijedio ekipu Dinama iz Minska. 

Željo je do pobjede došao u 78. minuti, kada je Sulejman Krpić završio prelijepu akciju svog tima. Prije toga su postignuta dva gola, po jedan iza leđa oba golmana. 

Uz igrače ovog kluba su svo vrijeme bili navijači, iako fizički nisu mogli prisustvovati na revanš meču u Bakuu. Da bi to nadomjestili, poslali su pismo koje je pred meč pročitao Samir Bekrić, bivši igrač Želje, danas sportski direktor. 

Otvorena sezona kupanja u Neumu, veliki broj turista uživa u jedinom bh. gradu na Jadranu

Otvorena sezona kupanja u Neumu, veliki broj turista uživa u jedinom bh. gradu na Jadranu

Pismo igračima Želje prenosimo u cijelosti: 

"Odavno smo na vas prestali gledati kao na ljude koji primaju platu u Želji. Na vas gledamo kao na naše saborce koji se s nama rame uz rame bore za bolju budućnost kluba.

Danas je dan kad vi imate priliku dohvatiti tu bolju budućnost i nagraditi svakog čovjeka koji stoji uz klub. Mi, navijači, navikli smo i spremni smo na svaki ishod, ali vi, kao najistureniji ratnici morate da se spremite za samo jedan ishod - a to je pobjeda!

Gdje god sutra nastavili karijeru, budite sigurni da nećete imati ovakva 'leđa' nigdje, a to najbolje znate vi koji ste igrali po Europi i regionu. Iskoristite ovo sto imate, pa da u Azerbejdžan opet otputujemo, ovaj put skupa!

"Odavno smo na vas prestali gledati kao na ljude koji primaju platu u Želji. Na vas gledamo kao na naše saborce koji se s nama rame uz rame bore za bolju budućnost kluba. Danas je dan kad vi imate priliku dohvatiti tu bolju budućnost i nagraditi svakog čovjeka koji stoji uz klub. Mi, navijači, navikli smo i spremni smo na svaki ishod, ali vi, kao najistureniji ratnici morate da se spremite za samo jedan ishod - a to je pobjeda! Gdje god sutra nastavili karijeru, budite sigurni da nećete imati ovakva “leđa” nigdje, a to najbolje znate vi koji ste igrali po Evropi i regionu. Iskoristite ovo sto imate, pa da u Azerbejdžan opet otputujemo, ovaj put skupa!" ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI! Telegram kanal: https://t.me/TheManiacs1987

Posted by The Maniacs on Friday, July 21, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije