Navijači u službi vlasti: 'Delije' na utakmici dale podršku dijelu Bosne i Hercegovine

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

novinaru sad bih te castio jagnjetinom, picem, sta god hoces, za naslov! BRAVO

Peva se sa obe strane Drine

muslimani su ****urine

Ne pijem dok Paja vozi

I onda je problem kada neko ko je izgubio nekoga u ratu napadne i skine nekome majcu sa natpisom delije sever u srcu Sarajeva tacnije u SCC...kako posijes tako pozanjes dragi srpski genocidni narode! ka Nadimak... Samo što oni koji su izgubili nekog u ratu bili u logoru progonjeni oni neće napasti nikog radi majice, muzike itd. Napast će oni koji nisu nikog izgubili, nisu bili u logoru koji nisu doživjeli ratne strahote takvi će napadati

Guest

Neznam za vas al ja vlahinje jako volim jahati. Lijepo se glasaju i uvjek se fino pristojno naklone valjada zahvalne kad vide fin uredan cist. I zanuj se ta čeljad i fino podaprat kad ih zamoliš.

BIBIBOBOBABABEBE

Neznam za vas al ja vlahinje jako volim jahati. Lijepo se glasaju i uvjek se fino pristojno naklone valjada zahvalne kad vide fin uredan cist. I zanuj se ta čeljad i fino podaprat kad ih zamoliš. ka Guest Boga mi ti ko da opisuješ mamu od onog haha veseljka-visuljka. I ona se tako ponekad okupa...

Delija

Ukinuli BH Legion...sada ce i Fanaticose... Preuzimamo celu Bosnu

333

Da li planirate organizovati i redovni posao, zdravstvene i druge usluge za gradjane na teritoriji RS-a? Ili podrzavate Dodika, cija je imovina procijenjena na preko 3 milijarde, ili njegovog sincica, cija je kompanija Prointer za posljednjih 10 godina isisala 313 miliona KM iz raznih budzeta? Samo pitam, posto vecina gradjana sa prebivalistem u RS radi u Federaciji, a sada i veliki dio ljekara prelazi da radi u Sarajevo.

500 GODINA

Riječ delija je turcizam. Jbga, nije krv voda.

🔥🔥🔥🔥

Neznam za vas al ja vlahinje jako volim jahati. Lijepo se glasaju i uvjek se fino pristojno naklone valjada zahvalne kad vide fin uredan cist. I zanuj se ta čeljad i fino podaprat kad ih zamoliš. ka Guest Ma ti si mislio reći da voliš jahati vlahe

Bravo!!

Dovoljno je da se zna značenje riječi delija i sve bude jasno! I Vučko - plačko je delija, to je sa cijelim svijetom podjelio. Kad neko hoće da je zloćinac, pa eto ponosite se tim! Bravo!

Kraj vam dolazi

Obicni ravnogorski *****cki pokret golobradih g o v a n a..to su uvijek i bili..kakva crvena zvezda, obicna u s r a n a k o k a r d a

Guest

očevi im klali o pljačkali po Hrvatskoj i Bosni. šta očekivati od potomaka barbarskih.

🔥🔥🔥🔥

očevi im klali o pljačkali po Hrvatskoj i Bosni. šta očekivati od potomaka barbarskih. ka Guest A isto ima očeva što su sjekli glave i onda igrali fudbal po BiH.

Lela

I onda je problem kada neko ko je izgubio nekoga u ratu napadne i skine nekome majcu sa natpisom delije sever u srcu Sarajeva tacnije u SCC...kako posijes tako pozanjes dragi srpski genocidni narode! ka Nadimak... To dijete mozda nema veze s ratom, a i da ima opet ne smijes dizati ruku na dijete jer si onda izjednacen s onima koji cine zlo.

/ Najnovije