Navijači Širokog pogodili tupim predmetom igrače Sarajeva, utakmica prekinuta

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Navijaci? Doslje sto pljuju FCS

gazija555

***.... nikad necete dobit izborni zakon!!!!!

tebra1919

Zeljko Komsic ! ! !

Smrt fašizmu

Tuča navijača? Stvarno, zaista.

Tuner

Lijepe riječi su ukras!

Guest

kakvih navijača? Sigurno su navijači Sarajeva napravili incident..... Nema problema, opet ćemo Željka izabrati

AsAsova

Ovaj lazni novinar ko da je na heroinu.. Prvo nije bilo nikakve tuce navijaca.. Ta "nepisana" pravila kazu da svi problemi nastaju u tom fasistickom leglu, ja ne znam da im je ekipa IKAD imala i priblizne probleme u Sarajevu.. ***

Handrija

3:0 za Sarajevo i kazna za Široki 50 000 km i sljedeći put ako se nešto slicnoo desi x 2, pa ako opet poslije toga bude x 4...itd...Za sve ekipe uvesti ovaj tretman i za tri mjeseca više neće biti ovakvih idiotizama.

/ Najnovije