Navijači Širokog Brijega vrijeđali državu BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

A sad kmečanje "patriJota"...

Ralle

Samo su rekli kako.jeste..nista drugo

zol

u pravu su. nema nikakve države

zoma

Ljubav prema Domovini se ne mjeri rječim nego djelima!Samo ću navesti respiratori i Ustav.Sad znate kakve su to patrijote i kakava je to država kojom oni upravljaju!

BiH

Nije nista drugo ni ocekivati od njih.

Bakica

Škutorska posla....kolonija rvatske....kod njih ima dobrog kamena za kupusa....

Grunf

Ne kaže se džaba "snovi pusti".

Đurica

To Škipari

Mostarac

Ma kud armija bih ne udje 1994. Kad su vec dosli do njega. Kud ih Predsjednik vrati i ne dade im da udju

Zoma

Zoma navest cu ti aluminij i.posavinu i 3000 viska u ephzhb i to da ne mozes uci na bijeli brijeg ako si bolestan i da ces u 100 vira za 100 lira

Maldi

Novinar očito ne zna razliku između države i zemlje. I hakat državu može biti primjer patriotizma. Busati se njenim imenom dok kradeš od naroda ne može.

animno

vidise sta pise na transparentu.gubavi.skutori.trebato izbacit iz premijer lige bih.

animno

vidise sta pise na transparentu.gubavi.skutori.trebato izbacit iz premijer lige bih.

animno

vidise sta pise na transparentu.gubavi.skutori.trebato izbacit iz premijer lige bih.

/ Najnovije