Navijači, pomozite: Stole iz Bora, koji živi za Želju, sada treba vašu pomoć

Radiosarajevo.ba
Navijači, pomozite: Stole iz Bora, koji živi za Želju, sada treba vašu pomoć
Facebook / Stole Anđelić, navijač Željezničara, iz Bora u Srbiji

Vjerujemo da nema navijača u Bosni i Hercegovini, a posebno među fanovima sarajevskog Željezničara, koji nije čuo za - Stoleta Anđelića iz Bora.

Jednom od najvećih navijača Željezničara, ne samo iz BiH već i iz regiona, sada je potrebna pomoć dobrih ljudih.

Plavi radio je na svom Facebook profilu pokrenuo pomoć ovom poznatom simpatizeru koji je obolio, kako tvrde, od teške očne bolesti.

“Čuli ste za Stoleta iz Bora… E taj, naš, Stole nas treba. On je na žalost obolio od teške očne bolesti. Porodica Osim mu je pomogla kada je imao operacije, a sada je na terapijama koje su jako skupe. PLAVI RADIO organizuje akciju pomoći za Stoleta”, navodi se u objavi ovog radija na Facebook srtranici.

Prema informacijama, prvi u akciju su se uključili bivši igrači Željezničara Omer Joldić i Senad Žerić,  kao i najbolji bh. teniser Damir Džumhur te YU CAFFE s Ilidže.

“Stole će nam se javiti uživo u emisiju u srijedu. Svi koji žele pomoći dobro su došli. ŽIVIMO ŽELJEZNIČAR...”, dodano je u objavi Plavog radija.

Svi koji žele pomoći mogu se priključiti akciji, a dovoljno je samo da se putem Facebook stranice jave Plavom radiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije